За чотири дні продано 1805 військових облігацій

Минуло перші чотири дні, як Ощадбанк почав продаж сертифікатів казначейських зобов'язань "Військові" на підтримку української армії. За цей час було продано 1805 сертифікатів або, як звикли називати їх в народі, облігацій

Про це написав у своєму Facebook прем'єр Арсеній Яценюк, передає Еспресо.TV.

"21-22 травня – 635 облігацій. 23 та 26 травня – 1170. Вже спостерігається перша динаміка. І дуже важливо, щоб вона нарощувалася з дня у день. Це залежить від кожного, кому не байдужа доля своєї країни та своїх дітей", - зазначив Яценюк.

Натомість Андрій Пишний, голова правління "Ощадбанку", на своїй сторінці публікує фотодобірку чиновників, нардепів, бізнесменів "фото з "військовими облігаціями", створюючи певний патріотичний тренд. "Луками" з облігаціями вже похвалились міністр Булатов зі своїми заступниками, нардеп Лілія Гриневич. 100 казначейських зобов'язань придбав прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк.

Нагадаємо, "військові облігації" продають через Ощадбанк. Номінал кожної облігації - 1000 грн. Всього емітовано 100 млн грн - тобто 100 тис. облігацій по 1000 грн.