Чубаров: Іслямова звільнили за політичними мотивами

Глава Меджлісу кримськотатарського народу Рефат Чубаров прокоментував звільнення з посади Ленура Іслямова з уряду анексованного Росією Криму

Свою думку він виклав на сторінці у "Фейсбук", повідомляє Еспресо.TV. 

"Відставка високопрофесійного і різнобічного менеджера Іслямова Ленура, відомого багатьма успішними проектами як у Москві, так і в Криму і заміна його на людину, яка не працювала у системі державного управління і ніяк не проявила себе раніше взагалі у сфері управління, дозволяє мені стверджувати, що причина сьогоднішніх кадрових рішень лежить виключно в площині політики, але не управління.

Більше того, стало очевидним, що навіть нові реалії залишили незмінним той стиль в діяльності кримської влади, який ще недавно було прийнято називати "макіївським" - це коли особиста відданість при призначенні на посаду ставиться вище будь-яких інших мотивацій.

Що ж, деяким для посвідчення згубності такого підходу, виявляється, недостатньо було бачити сумні результати такого управління. Нинішнім владі, мабуть, важливо самим наступити на ці граблі, що вони сьогодні і зробили.

Нагадаємо, як передавало Еспресо.TV, один із двох представників кримських татар в уряді анексованого Росією Криму - заступник голови ради міністрів Ленур Іслямов - знятий зі своєї посади.