Джим Керрі став почесним доктором мистецтв

Відомого голівудського актора Джима Керрі удостоїли звання почесного доктора мистецтв в університеті імені Махаріші в штаті Айова

У своїй промові актор власним прикладом спробував надихнути випускників цього навчального закладу досягати бажаного, повідомляє Еспресо.TV з посиланням на Gazeta.ua.

"Наші мрії здаються нам недосяжними і безглуздими, так що ми навіть не сміємо просити у всесвіту про їх здійснення. Я - доказ того, що ви можете просити про виконання бажань", - зазначив він.

Під час промови 52-річний комік також згадав свого батька.

"Мій тато міг би бути чудовим коміком, але він не вірив, що це можливо для нього, так що він зробив консервативний вибір. Замість слави він отримав безпечну роботу та рахунок у банку. Коли мені було 12 років він втратив роботу, і нам довелося робити все можливе для виживання", - розповів актор.

Талант канадсько-американського актора неодноразовов високо оцінювався критикою. Він двічі отримував премію "Золотий глобус", на яку його номінували шість разів, номінант та премію BAFTA, а також лауреат більш, ніж десяти інших нагород.

У той самий час жодного разу за кар'єру Керрі не номінували на "Оскар".