Американська вчена доводить користь від випадкового сексу за допомогою спеціального сайту

Спеціальний інтернет-проект вченої з Університету Нью-Йорка має на меті показати, що випадковий секс - не таке вже й погане явище

Суть проекту під назвою The Casual Sex Project полягає в анонімному обміні історіями про кохання на одну ніч, повідомляє Еспресо.TV з посиланням на The Daily Mail.

"Випадковий секс часто вважають чорним або білим, добрим або поганим, але це доволі неоднозначна річ", - зазначає засновниця проекту Жана Врангалова.

Вона сподівається, що проект дозволить людині оцінювати явище випадкового сексу, не вдаючись до крайнощів і "відчути його відтінки".

Відвідувачі ресурсу мають змогу анонімно поділитися історіями зі свого життя, зазначаючи свої ставлення до випадкових інтимних стосунків. Багато хто з таких людей відзначають, що, незважаючи на сумніви, такі стосунки "навчили їх чомусь новому" і допомогли на "шляху до самопізнання".

Зараз дослідниця працює над книгою і документальним фільмом про людей, кожен з яких мав близько тисячі сексуальних партнерів, не вдаючись до платних інтим-послуг.

Нагадаємо, раніше вчені визначили, що середньо статистична пара займається сексом два-три рази на тиждень.