Терористи штурмують підрозділ Нацгвардії на Луганщині. Точиться запеклий бій (доповнено)

Озброєні терористи намагаються захопити окремий підрозділ Національної гвардії України, який дислокується в Олександрівську Луганської області

Про це повідомляє Еспресо.TV з посиланням на пресс-службу Національної гвардії України.

«Близько 16:30, терористи, озброєні вогнепальною зброєю: автоматами, кулеметами та гранатометами, на восьми автомобілях «Камаз», оточили окремий дислокований підрозділ Національної гвардії України в місті Олександрівську, Луганської області та намагаються його захопити», - повідомляє штаб Нацгвардії.

У прес-службі зазначають, що бійці чинять опір. В даний час йде запеклий бій.

У свою чергу, керівник відліз зв’язків з громадськістю ГУМВС України в Луганській області Тетяна Погукай повідомила на своїй сторінці у «Фейсбук», що під час штурму у військовій частині стався вибух.

«Тільки що, подзвонили з ВЧ № 3035 і повідомили про те, що в п. Олександрівка, де дислокується частина підрозділу військової частини (строковики і контрактники), близько 30-40 хвилин йшов бій між військовослужбовцями військової частини та озброєними бойовиками, які намагаються захопити військову частину. Під час бою в результаті прямих влучень у склад озброєння, здетонували боєприпаси і стався вибух. Інформації про постраждалих серед військовослужбовців поки немає», - написала вона.