В Слов'янську терористи збили вертоліт українських військових. Пілоти загинули

В Слов’янську терористи збили вертоліт Мі-8 українських військових. Внаслідок катастрофи загинули пілоти

Про це на своїй сторінці у «Фейсбуці» написав журналіст Еспресо.TV Артем Шевченко.

«Втратили ще один вертоліт. Вранці він привіз на Карачун вантаж, на зворотному шляху їх і збили. За попередніми даними всі, хто був у вертольоті, включаючи екіпаж, загинули. Скільки - стане відомо пізніше», - написав він.

Цю інформацію також підтвердив на своїй фейсбук-сторінці журналіст Аркадій Бабченко.

«Вертушку, на яку мене так і не взяли, збили. За моєю інформацією, вона дійшла до Карачуна, там розвантажилася, злетіла і після зльоту її збили. Вистежували, мабуть. Було два вибухи - один у повітрі, другий при падінні. Наскільки можна зрозуміти, ніхто не вижив. Льотчиків шкода. Хороші мужики були. Ввічливі, коректні. Шкода», - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, сьогодні вранці у ЗМІ з’явилась інформація, силовики почали в Слов’янську та Краматорську повномасштабну АТО із застосуванням артилерії та авіації. Проте згодом в штабі АТО спростували цю інформацію, заявивши, що активна стрілянина та вибухи в Слов’янську – це результат розборок між бандитськими угрупованнями.

В штабі АТО також наголосили, що  установки залпового вогню "Град", про використання яких повідомили ЗМІ, українськими силовиками не використовуються, оскільки головне завдання АТО – знешкодити терористів, мінімізувавши втрати серед мирного населення.