При спробі дістати телефон з туалету два китайця загинули і четверо постраждали

Дві людини загинули і четверо постраждали, намагаючись дістати мобільний телефон, що впав у вуличний туалет

Про подію в провінції Хенань на сході центральної частини Китаю 30 травня повідомляє «Сноб.ru» з посиланням на The South China Morning Post

Трагедія розігралася в місті Сіньсян, коли молода жінка випадково впустила у вигрібну яму телефон вартістю дві тисячі юанів. На допомогу їй прийшов чоловік, який опустився в вуличний туалет через отвір діаметром один метр. Під впливом випарів чоловікові стало погано і він знепритомнів.

Слідом за чоловіком у яму опустилася його мати, яка також втратила свідомість . Пізніше в отвір стрибнула сама винуватиця події, її свекор, а також двоє сусідів, які в результаті не змогли самостійно вибратися назовні. Визволити китайців, що потрапили в пастку, допомогли сусіди, які кинули вниз мотузку.

У загальній складності, кажуть очевидці, люди провели у вигрібній ямі не більше п'яти хвилин. Проте лікарі «швидкої допомоги» їхали на місце події близько години. По дорозі в лікарню від отруєння загинули чоловік жінки, яка впустила телефон в туалет, і її свекруха. Ще двоє постраждалих - сама жінка і один сусід - знаходяться у відділенні інтенсивної терапії.

Чи знайшли учасники події телефон, не уточнюється.