Попри дощ, на концерт Океан Ельзи у Львові був аншлаг

31 травня на львівському стадіоні "Арена Львів" відбувся концерт гурту Океан Ельзи

Всеукраїнський тур "Усе буде добре" з нагоди 20-річчя гурту почався зі Львова. Концерт мав розпочатися о 19.30, але розпочався о 21.35 і тривав три години, повідомляє gazeta.ua.

Найдешевші квитки від 150 грн у фан-зони розкупили за тиждень. Найдорожчі місця – за 1,6 тис грн  у ресторані були повністю викуплені. На концерт прийшло близько 30 тис глядачів, усі сектори та зони були заповнені. Торік, на концерт в підтримку альбому "Земля" квитки коштували вдвічі дешевше.

Цілий день у місті не вщухала злива, під час концерту постійно йшов дощ. Незважаючи на це усі фанати танцювали та розважалися, хоча і були в дощовиках та з парасольками. 

Вакарчук виконав усі найкращі хіти з попередніх альбомів: "Поїзд чужа любов", "Вставай", "Вище неба", "Кішка", "Відчуваю", "Стріляй", "Модель", "Не питай", "Стіна", "Квітка". Композицію "Незалежність" Вакарчук виконав разом із афроамериканцем Леонардо Ободеяке із вокального шоу "Голос країни".

"Сьогодні українцям не вистачає позитиву. Я не закликаю танцювати, але якщо ти закриєшся в коконі - ти починаєш божеволіти. Наш тур, наші концерти - це не причина для радості, але причина до об'єднання людей. Зараз це необхідно", - сказав Святослав Вакарчук на прес-конференції перед концертом. Також він зазначив, що творчої відпустки після туру у гурта не буде. Наприклад, у серпні у Львові на тій же "Арені-Львів" запланований ще один концерт.

Через погодні умови на виїзді з "Арени Львів" утворились величезні корки, автомобілі по годині не могли виїхати із меж стадіону. Деякі глядачі йшли додому пішки, не дочекавшись громадського транспорту, який мав курсувати через концерт допізна.

Наступні концерти відбудуться у Дніпропетровську, Харкові, Києві та в Одесі. Участь у київському концерті 21 червня візьмуть музиканти першого складу групи – Павло Гудімов, Юрій Хусточка та Дмитро Шуров.