Росіянам привиділося, що заступниця Булатова відстрілює сепаратистів у Слов'янську

У соцмережах і на деяких російських форумах активно поширюється інформація про участь олімпійської чемпіонки Сочі-2014 української біатлоністки Олени Підгрушної в антитерористичній операції

Спортсменку вважають снайпером, який працює в Слов'янську, повідомляє Еспресо.TV з посиланням на соціальні мережі.

"Ця інформація викликала у мене шок і почуття несправедливості. Заспокоїли батьки - сказали, щоб не звертала уваги на цю дурницю, а займалася своєю справою. Це позбавлені сенсу домисли і суцільна маячня. Вчора і сьогодні я брала участь у гала -концертах і спортивних святах в Києві. Ніхто і ніколи не пропонував мені взяти участь в АТО", - заявила Підгрушна "Обозревателю".

За словами біатлоністки, це частина російської пропаганди. Перша інформація пішла з Lifenews, а вони можуть взяти будь-якої людини, представивши його під чужим прізвищем. Спортсменка додала, напевно, ці "журналісти" вирішили згадати давню історію з прибалтійськими біатлоністками, які нібито воювали в Чечні.

Зазначимо, що після Олімпіади в Сочі-2014 Підгрушна взяла тайм-аут у своїй спортивній кар'єрі і нині є заступником міністра молоді та спорту.