Якщо "Шахтарю" кудись і переїжджати, то в Черкаси, - експерт

Колишній футболіст донецького "Шахтаря" Віктор Грачов заявив, що у разі переїзду клубу з Донецька найбільш прийнятним варіантом є Черкаси

Про це Грачов розповів Еспресо. TV.

"Треба вибрати місто, де люблять футбол, вболівальники ходитимуть на матчі, та головне - де футболісти зможуть спокійно готуватися до Ліги чемпіонів. Переїжджати в інше місто, де є свої футбольні команди - Харків, Одеса, Дніпропетровськ, Київ чи Львів - немає сенсу. Думаю, найбільш прийнятним варіантом є Черкаси. Тим паче, якщо УЄФА дозволить там грати єврокубки. Якби в Черкасах у донеччан виникли якісь проблеми, скажімо, недружелюбне ставлення, то команда не грала б там останні матчі чемпіонату", - каже Грачов.

За його словами, питання ще в тому, щоб іноземні клуби приїхали не просто в місто, а і в Україну. Звісно, найкращим варіантом залишається налагодження миру і спокою в Донецьку, тоді "Шахтарю" не доведеться нікуди переїжджати.

Нагадаємо, сьогодні гендиректор "гірників" Сергій Палкін заявив, якщо в Донецьку ситуація не покращиться, то команда буде тренуватися і грати в іншому місті. Конкретні варіанти ще не розглядаються.