У Мінську під час чемпіонату світу з хокею затримали понад 350 повій, серед них - один чоловік

З-поміж 358-ми затриманих повій 199 пропонували секс-послуги в інтернеті, 132 стояли на вулицях міста та прилеглих автотрасах, а 27 пропонували послуги інтимного характеру в нічних клубах і готелях

Про це повідомляє Еспресо.TV з посиланням на офіційний сайт Міністерства внутрішніх справ Білорусі.

Серед затриманих повій були і вагітні жінки. Під час рейду затримали повій на п'ятому та дев'ятому місяцях вагітності. Частина жінок були наркоманками зі стажем, які заробляли таким чином собі на "дозу".

Майже всіх дівчат притягнули до адміністративної відповідальності з накладенням штрафу або адміністративного арешту. На тих, які поводилися занадто активно, склали протоколи за непокору співробітникам правоохоронних органів і дрібне хуліганство.

За даними МВС, перед початком світової першості з директорами служб таксі були проведені профілактичні бесіди. Водіям було суворо заборонено доставляти гостям та учасникам першості повій.

Однак, незважаючи на всі попередження, знайшлися й такі, хто не послухався. До них були прийняті суворі заходи - звільнення.

Протягом усього періоду за діяльністю повій стежили не тільки міліціонери Мінська, але й співробітники правоохоронних органів з інших регіонів.