Як Ані Лорак з самоварами піариться на Майдані та Володимирі Івасюкові

Співачка Ані Лорак, яка днями отримала російську премію у Москві, до цього зняла патріотичний кліп, в якому використані кадри з Майдану

На початку травня Ані Лорак презентувала кліп до пісні "Мальви",  слова до якої написав  Богдан Гура, а музику – Володимир Івасюк.

Пісня вражає душевними словами, а кліп зачіпає за душу: у ньому мати виряджає сина на війну, є кадри з останніх трагічних подій на Майдані.

Після цього 31 травня Лорак поїхала до Москви на тусовку російської музичної премії RU TV, де отрималиа аж дві нагороди та була визнана найбільш екстравагантною співачкою. 

Більшість українців засудили цей вчинок Лорак та назвали це дрібною кон’юктурою

Нагадаємо, що протягом трагічних подій в Україні та політичної кризи співачка так і не висловила свого чіткого ставлення до цього. Під час розстрілу демонстрантів у центрі Києва в лютому вона заявила, що "все вже перейшло всі допустимі і недопустимі грані" і скасувала три концерти.

Тому через мовчазну позицію Лорак багато активістів не сприймають її творчість. Зокрема, нещодавно стало відомо, що її концерти на Західній Україні обіцяють не бойкотувати, якщо вона заспіває пісню ультрас про Путіна.