Арбузов впевнений, що його час повернеться і він приїде в Україну

Колишній перший віце-прем’єр-міністр України Сергій Арбузов розраховує, що його «великий досвід та знання» ще будуть затребувані Україною

Про це колишній високопосадовець, що зараз переховується в Росії, заявив в інтерв’ю російській агенції «РИА Новости».

«Влада змінюється в Україні досить часто, відповідно, ситуація може скластися так, що повернеться час, коли будуть затребувані люди, які вміють працювати, знаючі, як реально можна змінити соціально-економічну ситуацію на краще», - заявив Арбузов.

«Мені 38 років, але я вже пройшов значну школу державного будівництва, став в.о. прем'єра країни. Смію запевнити, у мене є відповідні цьому рівню досвід і знання. Сподіваюся, мій час однозначно прийде, я ще буду затребуваний Україною в якості спеціаліста і політика. Тому люди в нинішній владі, які це добре розуміють, вирішили, що потрібно зробити так, щоб усі мої позитивні досягнення - а їх досить багато, я можу про них розповісти всім - були перекреслені кримінальними справами, якимось наклепом», - додав він.

Нагадаємо, сьогодні ГПУ оголосила Арбузова в розшук за фактом зловживання службовим становищем колишніми високопосадовцями Нацбанку України при створенні телеканалу "Банківське телебачення".