Тимчук: Російські "куратори" обіцяють терористам, що запанікували, нову партію чеченців

За оперативними даними групи «Інформаційний опір», успішні дії сил АТО викликали паніку в рядах донбаських терористів

Про це на своїй сторінці у "Фейсбуці" повідомив керівник Центру військово-політичних досліджень, представник групи "Інформаційний опір" Дмитро Тимчук, передає Еспресо.TV.

За його інформацією, у зв’язку з цим лідери бойовиків, що орудують в Донецькій і Луганській областях, шлють запити на екстрену допомогу до Росії і до Криму.

Група «ІС» інформує, що на даний момент російські «куратори» терористів на Сході України вживають заходів з надання допомоги.

Зокрема, пише Тимчук, на території окупованого Криму з бойовиків місцевої так званої «Самооборони» вже сформований загін загальною чисельністю близько 300 чоловік, готовий до проникнення на Донбас.

Також у прикордонних районах Росії навпроти Донецької області сформовані автоколони з озброєними бойовиками загальною чисельністю до 50 вантажних автомобілів.

"Луганські терористи отримали обіцянку від російських координаторів на прибуття підкріплення від «кавказців» (чисельність підкріплення і маршрути проникнення в Україну уточнюються)", - повідомив Тимчук.

Він зазначив, що в даний момент українські силовики вживають заходів щодо запобігання проникнення даних терористичних груп на територію України .