Як українські вболівальники відреагували на чергову заяву Газзаєва про чемпіонат СНД

Українські фани кажуть Газзаєву, що ми "ніколи не будемо братами"

Як повідомляє Еспресо.TV , генеральний директор оргкомітету Об'єднаної футбольної ліги Валерій Газзаєв зробив чергову заяву щодо ідеї створення об'єднаного чемпіонату України і Росії. 

"Можу сказати, що перший етап створення Об'єднаного чемпіонату, як ми і планували, завершиться восени цього року. Про результати нашої роботи говорять і високі телерейтинги вже проведених об'єднаних турнірів, і соціологічні опитування вболівальників, і підтримка з боку професійної спільноти. На жаль, ситуація, яка склалася зараз в Україні, не могла не позначитися на реалізації проекту. Але я щиро сподіваюся, що обстановка в сусідній країні нормалізується і ми все-таки прийдемо до об'єднання на футбольній основі", - цитує Газзаєва "Спорт-Экспресс". 

На це повідомлення оригінально відреагували українські вболівальники.

"Шановний Пес, можете приїхати в мій рідний Донецьк і пожити зі мною в цьому напівмертвому місті. 
Де в 19:30 на центральних вулицях можна зустріти 2-3 машини, одна з яких буде без номерів і з людьми в камуфляжі зі зброєю. Користуючись нагодою, не боячись, що буду забанений, хочу сказати такі слова: "Я російську вивчив лише б за те, щоб дружно скандувати Путін ..йло!", - написав фан.

Інші вболівальники також не підтримали Газзаєва. 

"Псина-він і в Осетії псина. З Північною Кореєю об'єднуйтеся - ті точно будуть рубатися так, що ТБ-рейтинги зашкалять", - зазначив фанат.

Також вболівальники нагадали російському функціонеру, що "ми ніколи не будемо братами".