Горлівський "Біс" розстрілює на камеру полонених, вимагаючи звільнити "його людину"

В інтернеті з'явилося відеозвернення командуючого горлівськими терористами Ігоря Безлера, на якому він висуває ультиматум українській владі, погрожуючи кожної години вбивати по два полонених українських офіцера

Відео викладене під ніком Григорій Лепс, повідомляє сайт Gorlovka.ua.

"Хунта три дні тому захопила в полон мою людину. Ми вели переговори із приводу обміну на офіцерів української армії, СБУ й міліції. Три дні українська хунта відмовляється міняти офіцерів на ту, людину, яку вони захопили. У мене в полоні перебувають три полковники СБУ, три підполковники. На даний момент усі домовленості з українською стороною порушені", - заявив він.

"Я чекав три доби, але тепер я не маю часу більше чекати. Зараз будуть розстріляні пан Будик і пан Васющенко. Для пана Турчинова, Парубія й іншими: якщо через годину моя людина не буде звільнена, буде розстріляна друга двійка. Ще через 1,5 години третя двійка", - попередив «Біс».

"І так, поки не будуть розстріляні вісім офіцерів. Якщо українській армії й державі ці офіцери не потрібні, то мені вони тим паче не потрібні", - пригрозив терорист.

Нагадаємо, 27 травня терорист «Бєс» інсценував «розстріл» двох міліціонерів, яких було захоплено у полон. 29 травня правоохоронці були звільнені. Зокрема, мова йде про заступника начальника кримінальної міліції Калінінського району Горлівки Р. Бабюка і начальника карного розшуку цього ж району Д. Крикунова.