Хто такий африканський чаклун Нана Кваку Бонса, який накликав на Роналду травму

Еспресо.TV розповідає про найвпливовішого чаклуна Гани, який веде боротьбу проти Роналду. Його називають "дияволом"

Нана Кваку Бонса - найвідоміший чаклун Гани. Він має мережу святинь, безкоштовних початкових шкіл, тваринну ферму, а також 14 дітей (9 з яких він усиновив). 

Нана Кваку Бонса каже, що він вміє лікувати все. Може захистити від прокльонів, а також вилікувати імпотенцію. Цікаво, що для повернення статевої сили чаклун варить спеціальний відвар із суміші меду, горілки, кори дерева і трав. 

Взагалі в інтернеті можна знайти багато посилань про цю незвичайну людину. У Гані місцеві ЗМІ взагалі публікують майже кожне його слово. Є в Нани і сторінка в соцмережах. Виявляється, Нана не тільки чаклун. Він навіть співає і створює кліпи.

А ось одна з його проповідей.

На ЧС-2010 в ПАР чаклун Нана також активно чаклував. Успіх збірної Гани, яка вийшла у чвертьфінал, пов'язували також з його чарами. 

Зараз Нана знову вирішив нагадати про себе. 

Ще в лютому він заявив, що зробить все, що в його силах, щоб Роналду пролетів повз ЧС і не зіграв проти Гани. Сьогодні він розповів про деталі свого задуму. "Я знаю, звідки взялася травма Кріштіану, і я працюю над цим. Минулого тижня я навіть вирушив на пошуки чотирьох собак, щоб використовувати їх у створенні особливого Духу на ім'я Kahwiri Kapam".

За словами чаклуна, процес наведення чарів виглядає приблизно так: спершу Нана готує відвар з листя і особливого порошку, посланого йому богами, а потім розставляє стакани із зіллям навколо фотографій і карикатур на Роналду.

Нам дуже цікаво, що то за порошок у Нани, але сьогодні вранці португальська федерація футболу розповіла про те, що у Кріштіану Роналду діагностовані пошкодження м'яза стегна і запалення колінного сухожилля. Матч Португалія - Гана відбудеться 26-го червня. Нана дуже постарається, щоб Роналду не зіграв. Варто лише поглянути на нього і вже зрозуміло, що цей чаклун відповідає за свої слова.