Турчинов призначив голову Краснолиманської районної адміністрації

В.о. президента України Олександр Турчинов призначив Костянтина Матейченко тимчасово виконуючим обов'язки голови Краснолиманської районної державної адміністрації

Про це йдеться в указі N498/2014.

Зокрема, Турчинов доручив Матейченкові забезпечити сформування в установленому порядку складу Краснолиманської районної державної адміністрації та здійснити інші необхідні заходи щодо виконання Краснолиманською районною державною адміністрацією в повному обсязі повноважень, передбачених Конституцією та законами України.

В свою чергу в.о. президента доручив Кабінету міністрів України підготувати та подати на розгляд Верховної Ради України пропозиції щодо скасування рішення про об'єднання Краснолиманської міської і Краснолиманської районної рад.

Нагадаємо, вчора територія Краснолиманського району була звільнена від терористів в рамках АТО. Турчинов прийняв рішення призначити на посаду очільника районної адміністрації кадрового офіцера. 

Матейченко з 1991 по 1998 роки обіймав посади від командира взводу до заступника військової частини А0623 Артемівської механізованої дивізії.

З 2002 по 2010 роки обіймав посаду сільського голови села Покровське Артемівського району.

У 2012 році - він був кандидатом в народні депутати від Батьківщіни. Зараз він є главою донецької обласної організації Батьківщини

Раніше міський районний суд Артемівська засудив його до трьох років позбавлення волі. Матейченку інкримінували зловживання службовими повноваженнями. У грудня 2013 року Апеляційний суд Донецької області змінив запобіжний захід на звільнення під заставу в 17 тис. грн. Кримінальну справу було відправлено на дорозслідування.