Вибух у Миколаєві імовірно стався через витік газу, - ДСНС

Попередня ймовірна причина вибуху в житловому будинку в Миколаєві – витік побутового газу

Про це йдеться в офіційному повідомленні Державної служби України з надзвичайних ситуацій, передає Еспресо.TV.

9 червня о 4:59 у Миколаєві на вулиці Молодогвардійській, 28, у квартирі на п’ятому поверсі п’ятиповерхового житлового будинку стявся вибух, обвалилися будівельні конструкції п’ятого та частково четвертого поверхів.

Під час проведення розвідки рятувальники виявили виявлено 4-х постраждалих. Чоловіка 1977 року народження у тяжкому стані було направлено до реанімаційного відділення відділення міської лікарні № 3.

Рятувальники евакуювали 54 особи.

На місці працюють обласна і міська комісії з питань техногенної безпеки і надзвичайних ситуацій. Крім того, для встановлення причини вибуху на місці події працюють експерти.

Будинок відключено від газо-, водо-  та електропостачання. Місцевими органами влади вирішується питання щодо тимчасового розміщення евакуйованих мешканців будинку.

Нагадаємо, як повідомлялося раніше, не вдалося встановити місце перебування трьох мешканців однієї зі зруйнованих квартир.

Це вже другий за останній місяць вибух у житловому будинку в Миколаєві. Внаслідок трагедії, що сталася 12 травня, загинули семеро людей.