Донецькі терористи вже просяться в лави АТО, щоб очистити Донбас від "мерзоти"

Група терористів під Донецьком на блокпосту українських військових попросилася приєднатися до бійців антитерористичної операції

Про це на своїй сторінці у «Фейсбуці» написав журналіст Андрій Булгар, передає Еспресо.TV.

"На один із блокпостів наших силовиків під Донецьком вийшла група з дев'яти осіб. Всі зі зброєю. Вийшли з піднятими руками. Підтвердили, що вони з місцевих бойовиків "ДНР". Зброю здавати відмовилися. Попросилися приєднатися до АТО. За їхніми словами, свавілля російських найманців переповнило "чашу терпіння", - написав Булгар.

За його інформацією, терористи сказали, що "брали участь у збройному протистоянні, і готові відповісти перед законом, але зараз хочуть разом з регулярними військами очистити Донбас від нечисті та мерзоти".

Булгар, посилаючись на слова бойовиків, повідомив, що в лавах "ДНР" зріє серйозний бунт. "Чимало на них вплинула вчорашня заява Президента про припинення вогню і амністію бойовикам. Наскільки я зрозумів слова джерела, командуванням прийнято рішення пустити бойовиків "ДНР" на передову, щоб, так сказати, кров'ю змили ганьбу", - повідомив  журналіст.