Мізуліну хочуть перевірити на психічне здоров'я

В інтернеті збирають підписи під зверненням до МОЗ з проханням перевірити психічне здоров'я депутата Держдуми і голови комітету з питань сім'ї, жінок і дітей Олени Мізуліной

Петиція з'явилася на сайті по збору підписів в рунеті. Звернення адресоване до Міністерства охорони здоров'я РФ, передає Еспресо.TV, з посилання на Лента.ру. 

"Ми, що нижче підписалися, просимо МОЗ виділити кращих фахівців для того, щоб перевірити психічне здоров'я Олени Мізуліной", - написали автори. Необхідність подібної перевірки вони пов'язують із законодавчою діяльністю депутата Мізуліной.

"Олена Мізуліна висуває все більш і більш абсурдні законопроекти. Її численні пропозиції з циклу "заборонити абсолютно все в інтернеті" йдуть врозріз з Конституцією РФ і принципами демократичного суспільства. Незважаючи на те що громадськість неодноразово вказує їй на її помилки, вона продовжує займати посаду та створювати справді божевільні законопроекти", - йдеться в петиції.

На момент написання матеріалу під петицією підписалося 90 282 людини.

Олена Мізуліна відома як автор і співавтор резонансних ініціатив та законопроектів, що викликали неоднозначну громадську реакцію. Вона неодноразово виступала проти абортів, сурогатного материнства і стала одним з автором закону про заборону гей-пропаганди.