Джемілєв та Коломойський підпишуть меморандум про взаємодопомогу

Народний депутат України, лідер кримськотатарського народу Мустафа Джемільов 17 червня вперше з офіційним візитом прибуде на Дніпропетровщину

Про це повідомив радник губернатора Дніпропетровської області Борис Трейгерман під час брифінгу, пише Еспресо.TV. з посиланням на «УНІАН».

"Дніпропетровщина теж стала центром миру і спокою в Україні. Ігор Валерійович Коломойський * відкрито оголосив війну сепаратизму і зробив все, щоб досягти стабільності і не дати можливість поширення кризи по всій Україні. Наші два народи, дві релігії, які не з чуток знають про війну і репресіях, не хочуть, щоб їх поділяли за національною ознакою, ми об'єднаємося в ім'я миру і стабільності в Україні ", - зазначив Трейгерман.

Під час візиту передбачається підписання Меморандуму про взаємодопомогу кримських татар і жителів Дніпропетровщини в боротьбі за мир в Україні.

Планується, що Меморандум після зустрічі підпишуть голова Дніпропетровської облдержадміністрації Ігор Коломойський і народний депутат України Мустафа Джемілєв.

Крім того, Джемілєв планує відвідати Штаб національного захисту Дніпропетровської області.