Котеджне містечко Симоненка і Калетника на Волині хочуть перетворити на притулок для біженців

На березі озера Світязь в урочищі Гряда на Волині місцеві активісти "Правого сектора" віднайшли котеджне містечко з шести дерев'яних будинків, яке нібито належить комуністам Петру Симоненко та Ігорю Калетнику

Про це повідомляє "ТСН" з посиланням на "Правий сектор" Волині.

Поруч з маєтком розташовується вертолітний майданчик. Активісти стверджують, що майно записане на підставних осіб, тоді як справжні власники - комуністи Симоненко та Калетник. Підставними власниками цих будинків є мешканка Одеської області Марія Г., житель Донецька Володимир А., житель міста Маріуполь Донецької області Володимир С., жителька міста Херсон Олена Г. і одне зі столичних приватних товариств.

Місцевий "Правий сектор" вимагає націоналізувати ці шість будинків і переформатувати їх в пансіонат реабілітації для постраждалих і членів їх сімей під час Майдану і бойових дій на Сході.

Вже завтра, 13 червня, активісти збираються організувати екскурсію в маєток.

Нагадаємо, у своїй декларації Симоненко вказав, що минулого року він жив майже тільки на зарплату депутата, у нього немає жодного авто, але є земельна ділянка і три квартири, записані на нього та членів його сім'ї.

Останні два роки лідер КПУ жив в 3-поверховому будинку, який розташований в 40 кілометрах від столиці, в лісі. Це маєток оцінюють у 10 млн доларів.