Краматорськ і Слов'янськ залишились без державної допомоги через нестабільну ситуацію, - Мінсоцполітики

Кошти для здійснення соціальних виплат в містах Краматорськ і Слов'янськ Донецької області не перераховані у зв'язку з нестабільною ситуацією в цих містах

Про це йдеться в повідомленні прес-служби Мінсоцполітики, передає Еспресо.TV

"Кошти для здійснення виплат в містах Краматорськ і Слов'янськ Донецької області не перераховані у зв'язку з нестабільною ситуацією там. Також з 11 червня містом Сніжне Донецької області перерахування коштів зупинено", - йдеться в повідомленні.
При цьому, як повідомляється, кошти для виплати державних соціальних допомог у містах Антрацит та Красний Луч Луганської області вже надійшли до одержувачів.

У той же час, виплату пенсій, так само як і державну соцдопомогу, неможливо здійснювати в містах Краматорськ і Слов'янськ Донецької області. У р. Антрацит Луганської області кошти на здійснення пенсій вже надійшли до одержувачів.

"При цьому з 11 червня містах Сніжне Донецької області та Красний Луч Луганської області перерахування і перевезення грошових коштів для здійснення пенсій припинені", - додали в міністерстві.

Всього станом на 12 червня на поштові відділення та рахунки банківських установ перераховано 3,3 млрд. грн., призначених для виплат малозабезпеченим сім'ям, сім'ям з дітьми, дітям-інвалідам та інвалідам з дитинства.