Медведчук каже, що не причетний до звільнення Лозинського

Віктор Медведчук заперечує свою причетність до звільнення Віктора Лозинського

Про це він повідомив на свой сторінці у "Фейсбук", передає Еспресо.TV.  

"У ЗМІ з'явилася чергова порція цинічної брехні про нібито мою причетність до звільнення Лозинського. Більше того, мені навіть приписують родинні відносили з цією людиною. Можу заявити: я ніколи не був знайомий і не зустрічався з ним. У моєї дружини Оксани Марченко немає рідної сестри, а єдина двоюрідна сестра ніколи не була заміжня за чоловіком на прізвище Лозинський", - написав Медведчук.

Він висловив впевненість, що таку інформацію поширюють "ті, хто звик до несумлінних методів боротьби з політичними опонентами і хоче гучними звинуваченнями замаскувати свою політичну неспроможність і імпотентність".

Нагадаємо, як передавало Еспресо.TV, вчора екс-депутат - вбивця Віктор Лозинський достроково вийшов на свободу. Серед людей, які могли сприяти його звільненню найчастіше називалося ім'я Віктора Медведчука. Сьогодні, як повідомив міністр внутрішній справ Арсен Аваков, Лозинсього знову заарештували. Наразі встановлюється, хто допоміг Лозинському раніше присудженого терміну покинути тюрму. 

Нагадаємо, 20 квітня 2011 року Дніпровський райсуд Києва засудив Лозінського до 15 років позбавлення волі за вбивство громадянина Валерія Олійника в мисливських угіддях в Голованівському районі Кіровоградської області 16 червня 2009 р.