Захоплений у Сніжному автобус з дітьми терористи повезли до Росії (доповнено)

Встановлено місцезнаходження групи дітей, перехоплених сьогодні озброєними людьми на виїзді з захопленого терористами міста Сніжне на Донеччині

Як повідомили Еспресо.TV в прес-службі Донецької ОДА, автобус з дітьми зі Сніжного проїхав у місто Красний Луч Луганської області, звідки попрямував на КПП «Должанський».

Зараз діти перебувають на кордоні. Про плани людей, що перехопили автобус, нічого невідомо. Для перетину державного кордону у дітей та осіб, що їх супроводжують, необхідних документів немає.

Донецька облдержадміністрація продовжує з'ясування всіх обставин події та приймає всі можливі в ситуації, що склалася заходів для збереження життя і здоров'я українських дітей.

Разом з тим, у прес-службі Криворізької міської ради спростували інформацію про захоплення автобуса з дітьми та очікують на його прибуття. "З ними (дітьми, - ред.) все гаразд. Їх ніхто не захоплював і не перехоплював. За нашими даними, автобус не хотіли випускати з Донецької області", - повідомили в міськраді.

За її даними, стан дітей в нормі. Вони будуть розміщені у дитячих таборах в Кривому Розі і в Скадовську.

Нагадаємо, сьогодні зранку повідомлялося, що Озброєні люди перехопили автобус з дітьми зі Сніжного, який прямував до Дніпропетровської області. Всього в автобусі було 25 дітей, в тому числі сиріти.