У Москві заявляють, що виявили українські БТРи на своїй території

Президент Росії Володимир Путін доручив Міністерству закордонних справ виступити з демаршем перед українською стороною у зв'язку з порушенням російського кордону українськими військовими

Про це повідомив прес-секретар глави держави Дмитро Пєсков в інтерв'ю виданню LifeNews, передає Еспресо.TV з посиланням на РИА-Новости.

"Президент дав доручення міністерству виступити, і зараз проводяться всі необхідні для цього дії", - сказав він.

Керівник прес-служби прикордонного управління ФСБ Росії по Ростовській області Василь Малаєв заявив, що українська бойова машина піхоти в ніч на 13 червня нібито порушила державний кордон Росії в Ростовській області.

Згідно з повідомленням, бойова машина піхоти, що порушила кордон, зупинилася на території Росії в районі міста Міллєрово.

"Військовослужбовці, що знаходилися в БМП, залишили її і повернулися на територію України, але потім прибули назад і спробували повернути машину. Ця спроба була припинена прикордонниками, і порушники кордону ретирувалися. БМП виявлений, за фактом події проводиться дослідча перевірка", - цитує повідомлення прес-служби РИА Новости.

Нагадаємо, сьогодні керівник прес-центру АТО Владислав Селезньов повідомив, що російський вертоліт Мі-35 порушив український кордон.