Збірна Чилі перемогла Австралію в матчі групи В

Чилійці у видовищному матчі в місті Куяба перемогли австралійську команду з рахунком 3:1

Як повідомляє Еспресо.TV, три голи були забиті у першому таймі. Чилійці захопили перевагу з перших хвилин і вже на 11 хвилині матчу Санчес забив перший гол. Австралійці не встигли оговтатися, як вже Вальдівія забив другий гол на 14 хвилині. 

Збірна Австралії змогла зібратися лише наприкінці першого тайму. Досвідчений Тім Кехілл відгукнувся на подачу у штрафний майданчик і головою вразив ворота Браво.

У другому таймі Австралія диктувала свої умови і створила декілька небезпечних моментів, але голкіпер чилійців був на висоті. 

Збірна Чилі втримувала переможний рахунок, а на останніх хвилинах забила третій гол у ворота Австралії. Тепер Чилі може готуватися до матчу з Іспанією. Австралійці в наступному турі зіграють проти Голландії.

Чилі - Австралія - 3:1 

Голи: Санчес 12, Вальдівія 14, Босежур 90 +3 - Кехілл 36 

Чилі: Браво, Діас, Арангіс, Хара, Медель, Варгас (Пінілья 88), Вальдівія (Босежур 68), Відаль (Гутьєррес 60), Санчес, Ісла, Мена 

Австралія: Райан, Брешиано (Троізі 78), Уілкінсон, Єдинак ​​(Халлоран 69), Оар, Леккі, Шпірановіч, Мілліген, Кехілл, Девідсон, Франьіч (Макгован 49) 

Попередження: Арангіс 86 - Кехілл 44, Єдинак ​​58, Мілліген 67

Раніше повідомлялося, що Іспанія програла Голландії.