Болотов просить отамана Козіцина з Ростова не займатися мародерством

Луганська народна республіка закликала отамана Козіцина та його підрозділи припинити займатися мародерством і бандитизмом

Про це йдеться в заяві головнокомандувача  терористичної організації Армія Південного Сходу Валерія Болотова, розміщеній на сайті організації, пише Еспресо.TV.

«У той час коли наші війська стримують фашистського агресора, підрозділи отамана Козіцина займаються мародерством і бандитизмом. Користуючись положенням, збройні формування продовжують бешкетувати у нас в тилу, тим самим підриваючи без того складне становище. У період, коли ми ведемо кровопролитні бої з переважаючими силами противника, люди з автоматами грабують ринки і автозаправки, відбирають автомобілі, заявляючи при цьому, що уряд Болотова нелегітимний», - йдеться в заяві.

Болотов зазначив, що у  разі продовження неправомірних дій з боку даних підрозділів він буде змушений застосувати силові методи впливу.

Нагадаємо, Микола Козіцин називає себе представником Спілки козаків Області Війська Донського (СК ОВД) з 1993 року, потомственним донським козаком. 3 травня його озброєні прихильники в камуфляжі і на двох вантажівках перетнули кордон України і взяли під контроль місто Антрацит. Вони виступали під прапорами Росії і війська Донського. Угруповання донських козаків на Луганщині налічувало до 4 тис. осіб і їм вдалося закріпитися в таких містах як Сєвєродонецьк, Лисичанськ, Красний Луч, Свердловськ та Алчевськ. Однак згодом у нього намітився конфлікт з керівництвом ЛНР. 22 травня козаки перешкодили отриманню ополченцями військової амуніції в Антрациті, а 8 червня керівництво ЛНР звинуватило козаків у змові з київською владою.