Дизайнер Готьє під час Євробачення відправив 75 sms-повідомлень за Кончіту Вурст

Відомий дизайнер Жан-Поль Готьє зізнався, що під час цьогорічного "Євробачення" відправив за Кончіту Вурст 75 sms-повідомлень

Він повідомив, що вже давно є фанатом бородатої співачки з Австрії, повідомляє Еспресо.TV з посиланням на "Світське життя".

"Я уже давно її фанат. Уперше побачив Кончиту ще два роки тому, коли вона презентувала свою пісню у відбірковому турі "Євробачення", але тоді її не обрали. Вона мені здалася просто неперевершеною.  Тож, я запросив її на свій показ от кутюр, вона прийшла, ми познайомилися. Цього разу на "Євробаченні" я надіслав за неї сімдесят п'ять смсок", - зазначив Готьє.

Нагадаємо, цього року Вперше за 22-річну історію білоруський музичний фестиваль "Слов'янський базар" пройде без почесного гостя - переможця "Євробачення". Якк тільки стало відомо про перемогу на конкурсі австрійської травесті-діви Кончіти Вурст, інформація про почесного гостя зникла з прес-релізів білоруського фестивалю.

Після цього журналісти Еспресо.TV зібрали ТОП-5 епатажних зірок міжнародного пісенного фестивалю "Слов’янський базар", який пройде у Вітебську.