На Донбасі висунуть в керівники того, хто принесе палицю ковбаси і пляшку горілки, - луганський блогер

Луганський блогер і публіцист Сергій Іванов вважає, що Донбас сьогодні не здатен висунути лідерів для керівництва на містах, через дезорієнтованість і пропаганду Росії

Про це він сказав у ефірі Еспресо.TV

"Вона (громада Донбасу, Ред.) дезорієнтована, просякнута пропагандою країни-агресора. Дуже багато людей, які є людьми освіченими, які відбулися, вони виїхали. Донбас перетворюється на край люмпенів, людей неосвічених. Тому висунути людей не зможе, висунуть того, хто принесе їм палицю ковбаси і пляшку горілки", - сказав він. 

Також, Іванов звертає увагу на особливий, на його думку, менталітет мешканців регіону. 

"Одна з особливостей якогось менталітету, внутрішнього світу жителя Донбасу - параноїдальний склад характеру, параноїдально-оборонний. Дуже багато талановитих людей там. Був потужний проект "Ізоляція" в Донецьку, який знищили. Обізвали дегенеративним мистецтвом. Ті люди, які хотіли розвиватися, читали літературу, слухали якусь музику, осягали кінематограф, живопис, вони були в меншості, були зашорені. Кожен з цих людей по суті був одинаком", - підкреслив він. 

І додав, що все одно вірить, нове покоління донеччан виросте з правильним сприяйняттям дійсності. 

"Кількість людей, які сприймають Росію як брата неухильно зменшуються і наступне покоління, ось моя дитина, вже не буде таким. Люди, які з дитинства бачать, що їх співвітчизників вбивають росіяни, вони вже не будуть такі як ми", - підкреслив він.