У "Вікіпедії" з'явилась стаття про лайливу пісню про Путіна

Стаття про пісню присутня в онлайн-енциклопедії одинадцятьма мовами

У "Вікіпедії" з'явилась стаття про пісню українських ультрас про Володимира Путіна, яка стає популярною навіть за межами України, повдомляє Еспресо.TV.

Матеріали про пісню присутні у білоруській, болгарській, чеській, естонській, французькій, литовській, російській, сербській, турецькій, українській та в'єтнамській версіях світвої енциклопедії.

Виконавчий директор "Вікімедіа РУ" Станіслав Козловський заявив виданню Lenta.ru, що стаття в англомовній версії Вікіпедії вважається коректною, оскільки має посилання на авторитетрі джерела, такі як The Guardian.

Козловський повідомив, що з російської версії "Вікіпедії" матеріал про пісню видалили, оскільки вона була "не енциклопедичною статтею, а висловлюванням анонімних учасників про Україну". Втім, станом на 17:00 17 червня російськомовна стаття присутня, однак із поміткою "Пропонується до видалення".

Нагадаємо, нецензурну пісню про Путіна авторства українських ультрас співають вже у Мексиці та Японії. Окрім того виявилося, що нецензурне слово, яким називають російського президента, може мати кілька значень.