Улюблена журналістка Медведчука та захисниця Тітушка тепер фотографується з Гіркіним

Скандальна журналістка, співробітниця штабу Януковича і помічниця Медведчука Оксана Шкода засвітилася вже і в Слов'янську

Фото опубликував блогер v-n-zb.

Як раніше повідомляв Цензор.net, Оксана Шкода раніше була засуджена на 5 років за ст.229-1, частина друга. Ця стаття передбачає незаконне виготовлення, зберігання та розповсюдження наркотиків.

Після звільнення з в’язниці вона працювала на місцевому телебаченні в Полтаві, а в 2004 році переїхала в Київ: "У той час я працювала при районному штабі Януковича і, звісно ж, підтримувала його як громадянин і як журналіст. А після другого туру, як тільки почався Майдан, я приїхала в Київ".

Шкода не соромиться, що поєднувала роботу журналіста і працювала в районному штабі і у виборчій комісії від Януковича.

Працювала в ПСПУ Наталії Вітренко і була його координатором ЄСМ (Євразійський союз молоді) до моменту його заборони в Україні. Потім його переформатували в громадський рух "Інша Україна". Була в Південній Осетії під час війни 2008 року.

За її словами, вміє стріляти і тренувалася в тренувальних таборах.

Шкода є редактором проросійського видання "Об'єктивна газета", за даними ЗМІ - помічниця Віктора Медведчука, активний учасник "Українського вибору".

Після інциденту з нападом Вадима Тітушка на журналістку 5 каналу активно його захищала і представляла його інтереси в суді.