Аваков подякував Путіну

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков прокоментував інформацію стосовно порушення проти нього та губернатора Дніпропетровщини Ігоря Коломойського кримінальної справи в Росії

Як написав міністр на своїй сторінці у "Фейсбуці", порушення кримінальної справи є свідченням того, що їхня з Коломойським робота створює труднощі для режиму Путіна.

"Спасибі за високу оцінку моєї та Ігоря Валерійовича роботи. Зобов'язуюсь і надалі працювати і служити Україні так, щоб бути максимально незручним путінському режиму", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, Слідчий комітет Росії порушив кримінальну справу стосовно губернатора Дніпропетровської області Ігоря Коломойського і міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова.

"Слідство вважає, що саме з відома Авакова, Коломойського та інших осіб з числа вищих керівників Міністерства оборони України було організовано викрадення журналістів телерадіокомпанії "Звезда" Сушенкова і Малишева, незаконне захоплення журналістів цієї ж телерадіокомпанії Давидова та Конашенкова, а також ряду інших російських журналістів", - зазначають у Слідчому комітеті.