У Львові Ляшка облили зеленкою

Народного депутата Олега Ляшка у Львові облили зеленкою

Це сталось біля Високого Замку, перед будівлею львівської обласної телерадіокомпанії, передає Еспресо.TV,

Укрінформ пише, що новину  у прямому ефірі програми журналістських розслідувань "Народний контроль" на телеканалі ZIK розповів ведучий Дмитро Добродомов.

Коли Ляшко під’їхав до приміщення львівського телебачення, натовп невідомих молодиків став вигукувати "Ганьба!" та вимагати, щоб нардеп вийшов до них.

"Ми вийшли з машини і побачили натовп біля 100-150 людей, які просто стояли", - розповідає фотограф Олега Ляшка. Це були в основному молоді люди 16-17 років.

"А що ви тут робите?", - запитав  Ляшко. У відповідь він нічого не почув, однак вже буквально перед самим входом до будівлі молодики підбігли і облили нардепа зеленкою.

Сам Ляшко твердить, що це так "Свобода" зустрічає його у Львові: "Я можу тільки припускати хто це: або "свободівці", або "колоради". Хоча, звідки у Львові можуть взятися "колоради"?".

Присутній у студії народний депутат України Маркіян Лопачак відразу ж заперечив причетність своєї політсили до такої "акції". "Повірте, "Свобода" не ставить собі на меті обливати Ляшка зеленкою під телестудією. Зараз ми займаємось кориснішими для України справами", – запевнив він.

Охороні телеканалу ледве вдається стримати натовп від подальших дій. Міліція прибула на місце події, однак просто подивилася на те, що відбувається і поїхала.