Заступник командира “Азову": АТО гальмує через бюрократію

Заступник командиру батальйону “Азов" Ігор Мосейчук вважає, що що хід антитерористичної операції уповільнюється через бюрократію

Про це він сказав в ефірі Еспресо.TV

"Одна з найуспішніших армій — американська. Приклад війни в Іраку. Чому? Тому що сержант американський може залучити в участі операції навіть авіацію, не погодивши це зі штабом. В Україні про це можна лише мріяти. Щодо Маріуполя нам дозволили розробити і провести операцію. Маріупольська операція готувалася майже місяць, була розвідка проведена, місце перебування бойовиків було визначене”, - сказав Мосейчук. 

І додав, що більшість учасників батальйону - це люди, які непідготовлені, які прийшли захищати країну за покликом душі і їм не вистачає військового вишколу та тренувань.  

“100% в нас добровольці. З них відсотків 5-7 — це люди, які проходили вишколене навчання або мали практику ведення бойових дій. Всі інші — це звичайні добровольці  і т.д. На полігоні дуже серйозна була підготовка. На полігоні, вже можу про це сказати, була збудована вулиця Грецька, на яку натягували штурмові групи. Жодного мирного мешканця загиблого та пораненого не було в Маріуполі під час цієї операції”, - повідомив він.