Бойовики в формі українських військових обстріляли черговий шахтарський автобус

Сьогодні бандитами проведена чергова акція з дискредитації Збройних Сил України

Як повідомив на своїй сторінці в «Фейсбук» речник сил АТО Владислав Селезньов, 19.10 в районі н.п. Свердловськ група бойовиків чисельністю 5-6 осіб, переодягнених у форму українських військовослужбовців обстріляли пасажирський автобус, який займається перевезенням шахтарів шахти «імені 60 років СРСР». Завдяки щасливому випадку в автобусі знаходився тільки водій. Він не постраждав і покинув місце події на автобусі, передає Еспресо.TV.

Як відомо, в цьому районі розташована підрозділ сил АТО, яке є серйозною перешкодою на маршруті переміщення бойовиків у вказаному районі.
«Це вже не перша провокація бойовиків у вказаному районі. Розуміючи, що хвиля невдоволення з боку місцевого населення по відношенню до бойовиків зростає, бандити в свою чергу стали вдаватися до різних методів дискредитації української армії»,  - зазначив Селезньов.

Нагадаємо,  вчора у центрі міста Краснодон озброєні терористи обстріляли маршрутне таксі, в якому їхали з роботи шахтарі. У результаті обстрілу 1 людина загинула на місці, 6 осіб з вогнепальними пораненнями госпіталізовані до лікарні.