Комбат "Айдару" розповів, кому підпорядковуються його солдати, і заявив, що в керівництві АТО є зрадники

Командир батальйону "Айдар" Сергій Мельничук вважає, що серед керівників антитерористичної операції є зрадники

Про це він сказав у ефірі програми "Свобода слова", передає Еспресо.TV

"Наш батальйон діє в складі оперативного командування "Північ" і всі свої дії узгоджує разом з командуванням. Щоб не було прикрих подій, яка була з 51 бригадою, виставляються секрети, патрулі, щоб убезпечити подальше захоплення підрозділів. Один із таких патрулів стояв на нейтральній зоні і контролював пересування противника. Коли його було помічено, він пересувався на територію гаубиць. Наш патруль взяв вогонь на себе і не дав противнику захопити батарею. Потім забарикадувався в підвалі і тримався три години доки не підійшло підкріплення. Вони знаходили в трьох км від блокпосту. А бронетехніка була в 15 км, та бронетехніка, яка пішла на допомогу промахнулася і заїхала на околиці Луганська і вже нам допомогу треба було надавати нашим побратимам. Назад повернули бронетехніку, захопили багато зброї, знищили батальйон "Зоря", який охороняв ці позиції. З цілого батальйону залишилося 23 чоловіка, за іншими даними – 8 чоловік. Батальйон - це 400 чоловік", - прокоментував він. 

Мельничук говорить, що серед керівництва АТО є зрадники, тому що всі дії українських військових наперед відомі терористам. 

"Думаю, що в керівництві АТО є зрадництво. Тому що полонені, яких ми захоплюємо, сміються і кажуть, що знають всі наші позиції, всі наші цілі. "Коли йде бомбардування, ми заздалегідь про це знаємо і просто йдемо звідти" - кажуть вони", - наголосив комбат.