Знімальна група Говорухіна побила українських активістів в Талліні

Актор Федір Добронравов та інші члени знімальної групи Станіслава Говорухіна побили в Талліні громадську активістку та її чоловіка за те, що вона запитала у режисера навіщо той підписав лист на підтримку окупації Криму

Про це на своїй сторінці у "Фейсбуці" написав музикант Павло Гінтов, знайомий потерпілих - Валентини та Геннадія Бардакових.

«Говорухін не відповів, але Валіне питання викликало дуже бурхливу реакцію у його товаришів. Зав'язалася словесна перепалка зі стандартним набором - "фашисти", "нікчеми", "як ви смієте приставати до генія", "Крим завжди був російським" і т.д. Але словами справа не закінчилася. Людина, в якій Валентина впізнала актора Федора Добронравова, схопила її чоловіка за горло, двоє інших повалили його на землю і стали бити. Всього нападників було семеро. Жінка спробувала втрутитися, але "діячі культури" зламали їй палець. Побиття закінчилося після того, як випадковий перехожий викликав поліцію, проте поліцейські нікого не затримали, а тільки пообіцяли, що будуть "розбиратися", пише Павло.

Зараз Говорухін знаходиться в Талліні на зйомках фільму за романом Сергія Довлатова "Компроміс". Телефоном Комсомольській правді він зазначив, що «Диму без вогню не буває. Якась доля правди в цій історії є. Тільки ми і пальцем їх не чіпали. Вони викликали поліцію, приїхали правоохоронці, подивилися на нас, дізналися і поїхали. А ці два дурня могли потім наплести про нас, що завгодно".

Нагадаємо, що Говорухін є в списку тих діячив російської культури, що підтримали позицію президента Володимира Путіна щодо окупації Криму.