У Донецьку почалися переговори за участю Медведчука та Бородая, - ЗМІ

В Донецьку почалися переговори за участі екс-президента України Леоніда Кучми, представників ОБСЄ, Віктора Медведчука на так званого прем'єр-міністра ДНР Олександра Бородая

Також в переговорах бере участь посол Росії в Україні Михайло Зурабов та колишній нардеп Олег Царьов, передає російська агенція "РИА-Новости".

Сторони обговорюють мирний план Петра Порошенка і майбутнє самопроголошених народних республік, передає Еспресо.TV з посиланням на "Газета.ру".

Нагадаємо, сьогодні лідер громадського руху «Український вибір» Віктор Медведчук, народний депутат від Партії регіонів Нестор Шуфрич і представники ОБСЄ вирушили на Донбас для проведення переговорів щодо врегулювання ситуації. 

Водночас, прес-служба Президента повідомила, що сьогодні в Донецьку відбудеться засідання тристоронньої контактної групи з реалізації мирного плану президента. В переговорах візьмуть участь спеціальний представник діючого голови ОБСЄ Хайді Тальявіні, надзвичайний і повноважний посол Росії в Україні Михайло Зурабов та колишній президент України Леонід Кучма.

Пізніше колишній нардеп-регіонал Олег Царьов озвучив умови, за яких, на його думку, можливі переговори з лідерами терористичних організацій «ДНР» та «ЛНР».