Поразки збірної Англії з футболу провокують домашнє насильство у Великій Британії

Дослідження британських учених свідчить, що поразки збірної Англії на чемпіонатах світу з футболу стають причиною сплеску домашнього насильства у Великій Британії

Згідно з даними дослідження, заснованого на поліцейських зведеннях протягом трьох останніх Кубків світу, кількість інцидентів, пов'язаних з домашнім насильством, збільшується на 38% в середньому по країні після невдалих ігор збірної Англії, повідомляє Еспресо.TV з посиланням на "ИТАР-ТАСС".

Цього року значне зростання звернень до правоохоронних органів було зафіксовано в графстві Кент після поразки англійців від команд Італії та Уругваю.

На думку експертів, отримані дані не відображають усю картину, оскільки до уваги беруться лише офіційні скарги, що надійшли в поліцію, а багато жінок намагаються не виносити сміття з хати.

За словами дослідників, схожа картина спостерігалася і під час чемпіонату світу, що відбувався у ПАР у 2010 році, де родоначальники футболу розчарували своїх фанатів двома невиразними нічиїми зі збірними США й Алжиру та розгромною поразкою від німців.

Зазначимо, що збірна Англії втратила всі шанси на вихід в плей-офф ЧС-2014.