Стало відомо куди зник екс-прем'єр Криму Могильов

Екс-прем'єр Криму Анатолій Могильов живе в Україні і політичну кар'єру продовжувати не має наміру

«Зараз я на пенсії і відпочиваю. У мене все в порядку. У Крим поїду тільки, щоб відпочивати», - розповів Могильов, пишуть «Крим.Реаліі».

Також Могильов повідомив, що живе в Україні, але де саме - не уточнив. Як екс-прем'єр оцінює поточну ситуацію, з'ясувати у нього не вдалося. Відповівши на питання про своє місцезнаходження, Могильов поклав трубку і більше не відповідав на дзвінки.

Як повідомив народний депутат України і колишній начальник кримського главку МВС Геннадій Москаль, екс-прем'єр Криму не бажає говорити, де саме він знаходиться, оскільки в даний момент його можуть розшукувати російські спецслужби.

«Його шукають російські спецслужби. Він був в курсі анексії Криму. Він їздив до Москви і підписався під цим. Коли відбулося захоплення адміністративних будівель, він був у курсі справи. Туди заходили по десять чоловік. Попередньо туди завезли ліжка, продукти, кухарів, зброю. Все це було з благословіння тодішньої влади Криму. А коли це все захопили, він спасував і втік », - зазначив Москаль.

Нагадаємо, 27 лютого парламент Криму на позачерговій сесії за участю незначної кількості депутатів відправив у відставку Раду мунустрів автономії під керівництвом Анатолія Могильова і призначив новим прем'єром АРК лідера партії "Русское единство" Сергія Аксьонова.

Останню заяву з приводу подій у Криму Могильов зробив 11 березня - він піддав критиці сепаратистські рішення кримських депутатів і закликав до діалогу між Верховною Радою України і парламентом автономії. Після цього екс-прем'єр затих і не з'являвся на публіці.