Голлівудська акторка з Чернівців Міла Куніс не асоціює себе з Україною

Голлівудська акторка Міла Куніс вважає, що те, що вона народилась і до семи років прожила у Чернівцях - не привід асоціювати її з Україною

Про це вона заявила під час інтерв’ю виданню The Star-Ledger, повідомляє Еспресо.TV.

"Я у сотнях інтерв’ю розповідала про те, як переїхала до Америки. Певно, це найбуденніша тема, схожа на історію кожного іммігранта. Це було значно тяжче для мого 13-річного брата, значно тяжче для моїх батьків", - сказала Куніс.

Вона зазначила, що в Україні у неї не лишилось нікого з рідних.

"Я знаю, яким буде ваше наступне питання, тож давайте його пропустимо. Ви збираєтесь запитати мене, якої я думки про те, що відбувається в Україні. Лише те, що я прожила там до семи років, не означає, що я ідентифікую себе з Україною", - повідомила акторка.

Їй здається дивним, коли журналісти беруть інтерв'ю ніби про її творчі справи, однак пізніше тема змінюється на Україну, і саме це йде в заголовок.

Втім, ще кілька місяців тому Куніс все ж переймалася Україною. На початку березня, під час появи у Криму озброєних "ввічливих людей" з Росії, вона написала в себе у Твіттері: "Сьогодні я прочитала: "те, що це відбувається не тут, не означає, що цього не відбувається". Щиро крає серце. Я молюся про зміни". Однак зараз цього запису в мікроблозі вже немає.

Нагадаємо, раніше актор Девід Духовни, який народився в Нью-Йорку, навпаки усвідомив, що він - українець.