Головним ворогом у Росії тепер вважають не "Правий сектор", а Коломойського, - російський журналіст

Російський журналіст "Эхо Москви" Володимир Варфоломєєв повідомив, що згідно дослідження "Медіалогії" в російських ЗМІ зникли повідомлення про "Правий сектор"

Про це він написав у себе на "Фейсбук", передає Еспресо.TV.

За словами Варфоломєєва, тепер "головним ворогом" російські медіа "призначили" губернатора Дніпропетровщини Ігоря Коломойського. 

"Пам'ятаєте, був такий на Україні "Правий сектор": фашистський, бандерівський, людиноненависницької і т.п. - Як його описувало чесне російське телебачення. Так от, з ним явно щось сталося. Тому що з новин Першого каналу, Росії і НТВ зникли майже всі згадки про нього, про що свідчать дані "Медіалогії". Не інакше, Дмитро Ярош перекувався і разом з усіма своїми підручними перейшов на бік добра і світла.

Ось так, приблизно раз на два-три місяці на вітчизняному ТБ і відбувається ротація "головних ворогів". Зараз, здається, основною мішенню обраний дніпропетровський губернатор і бізнесмен Ігор Коломойський. До кінця літа, напевно, підберуть новий об'єкт для пропагандистської атаки. Благо, добрий російський глядач особливо і не цікавиться, що ж сталося з колишніми ворогами царя й батьківщини", - написав він.