На Луганщині терористи обстріляли шахту. Загинула жінка

Після артилерійського обстрілу бойовиками шахти «Привольнянська» м. Привілля одна працівниця загинула, інша отримала осколкову травму лівого коліна

Як повідомили Еспресо.TV в прес-службі Луганського главку міліції, 24 червня після обстрілу бойовиками шахти «Привольнянська»,  бригадою швидкої допомоги у відділення СМЕ було доставлено труп працівниці підприємства гр. гр-ки Лещенко Е.А. 1968 р.н. мешканки м. Привілля. Згідно довідки СМЕ смерть жінки настала внаслідок вогнепального проникаючого сліпого осколкового поранення шиї з пошкодженням великих судин.

Також до лікарні була госпіталізована робітниця підприємства, місцева мешканка гр. Пехенько Т.В. 1976 р.н. з діагнозом: осколкове поранення стегон і тулуба.

Даний факти зареєстровані в ЕРДР за статтею 115 ч.2 п.5 КК України.

Як повідомили у прес-службі Держгірпромнагляду, загибла працювала грохотовницею ділянки поверхневого технологічного комплексу 1968 р.н. Ще одна працівниця підприємства - машиніст конвеєра ділянки ПТК 1976 р.н. отримала осколкову травму лівого коліна.

Після команди диспетчера шахти про необхідність піти в укриття, працівниці вийшли з будівлі поверхневого технологічного комплексу в момент попадання снаряда на територію проммайданчику.

Пошкоджена поверхнева підстанція шахти і підприємство знеструмлено. Шахтарі третьої зміни були виведені на поверхню через запасний вихід.

Теруправлінням Держгірпромнагляду в Луганській області створено комісію зі спеціального розслідування того, що сталося, що ускладнено тимчасовою відсутністю можливості потрапити на місце події, оскільки воно оточене, ведуться роботи по знешкодженню снарядів. Проводиться ремонт електропідстанції для відновлення життєзабезпечення шахти.