Баскетбольний клуб "Будівельник" відмовився від виступу в єврокубках

Через нинішню суспільно-політичну ситуацію в Україні у сезоні 2014/2015 столичний "Будівельник" не братиме участь у єврокубках

Про це повідомив генеральний менеджер клубу Гедімінас Навікаускас, повідомляє Еспресо.TV з посиланням на офіційний сайт "Будівельника".

"Ми відповідаємо всім вимогам Євроліги, у нашого клубу є велике бажання виступати на євроарені, і, звичайно ж, ми хочемо грати проти найсильніших команд континенту і радувати наших глядачів приїздом до Києва зірок першої європейської величини. Однак, після тривалих переговорів і консультацій з офісом ліги в Барселоні, ми спільно дійшли висновку, що до поліпшення суспільно-політичної ситуації в країні нам слід взяти тимчасову паузу", - каже Навікаускас.

За його словами, зараз ніхто не може дати гарантії, що потенційні суперники української команди не будуть відмовлятися їхати в Україну, посилаючись на загрозу безпеці.

Як уже повідомлялосячерез небезпечну ситуацію в Україні кияни чвертьфінал Євроліги грали не на домашній арені, а в Каунасі.