"Русское радио" відхрестилося від українських колег через їхню громадянську позицію

Російська радіостанція "Русское радио" заявляє про повне припинення будь-яких взаємин з українською радіостанцією "Русское радио - Украина"

Про це йдеться в офіційній заяві радіостанції "Русское Радио".

"Російська радіостанція "Русское радио" жорстко засуджує діяльність "Русского радио - Украина" зі збору амуніції для української національної армії!", - заявили росіяни.

"Ми рішуче заявляємо, що не маємо жодного стосунку до радіостанції "Русское Радио - Украина" і вважаємо її вчинок - акцією, спрямованою на дискредитацію російського "Русского Радио". До сьогоднішнього дня наша радіостанція постачала "Русского Радио - Украина" суто музичний матеріал. Проте зважаючи на кричущі вчинки станції-тезки, спрямовані на розпалювання конфлікту на території України, що тягнуть за собою гуманітарну катастрофу, нами прийнято рішення про повне припинення будь-яких відносин із радіостанцією "Русское радио - Украина"", - йдеться в заяві.

Нагадаємо, сьогодні співробітники української радіостанції передали бійцям Національної гвардії України амуніцію, гроші на яку зібрали через ефір.