Мусій готовий звітувати перед Радою і Майданом за свою роботу

Міністр охорони здоров’я Олег Мусій закликає Верховну Раду України не голосувати за його відставку без попереднього звіту про діяльність МОЗ

Як повідомляє Еспресо.TV, про цевін заявив сьогодні на прес-конференції в антикризовому центрі.

«Я прошу парламент не голосувати у вівторок за мою відставку без моєї присутності. Я готовий донести інформацію про те, що відбувається в системі охорони здоров’я. Я готовий до чесної бесіди з Верховною Радою і чесного виступу перед всім українським народом. Думаю, такий виступ буде перед Майданом», - сказав Мусій.

Коментуючи вчорашню інформацію про свою відставку, міністр назвав це «аморальним вчинком з боку мафії», а ЗМІ, які оприлюднили цю інформацію - проплаченими.

«Я в цей час перебував в зоні найбільшої відповідальності, де триває боротьба від чужоземної агресії, і там відбувається справжня війна за незалежність, за Україну», - поінформував Мусій.

Крім  того, він заявив, що пікети, що проходять під урядом і парламентом з вимогою його відставки, також проплачені. «Це звичайні заробітчани, які приймали участь у мітингах Партії регіонів під час Майдану», - сказав міністр.

Нагадаємо, вчора деякі українські ЗМІ, зокрема, видання 112.ua, посилаючись на власні джерела, повідомило про звільнення Олега Мусія, і що Кабінет міністрів нібито вже прийняв відповідне рішення.

Згодом, Міністерство охорони здоров'я України спростувало інформацію щодо відставки Мусія.