Брати Клички виділили понад 3 млн. гривень батальйону "Київ"

Колишній і чинний чемпіони світу з боксу в суперважкій вазі Віталій та Володимир Клички прийняли рішення про надання фінансової допомоги батальйону "Київ", який зараз знаходиться в зоні бойових дій на Луганщині

Про це повідомляє Еспресо.TV з посиланням на Boxing News.

"Вирішили з Володимиром забезпечити необхідним батальйон "Київ", який сьогодні захищає Україну на Луганщині. До мене звернулися командири 12-го батальйону територіальної оборони "Київ ", сформованого пару місяців тому. Кажуть, що закинули їх в зону АТО без необхідного спорядження для виконання бойових завдань. А хлопцям на передовій гостро необхідні бронежилети, берци, тепловізори, біноклі, наколінники і налокітники, індивідуальні аптечки, знеболюючі засоби, окуляри тактичні", - написав Віталій Кличко у Facebook. 

"У бюджеті столиці, зрозуміло, грошей немає. Ми з Володею разом виділили 3,2 млн. гривень і сьогодні закуповуємо те, чого просять бійці. Першу частину спорядження передамо на наступному тижні. Хлопці, тримайтеся! Сьогодні вся Україна вас підтримує. І сьогодні там, на передовій, формується нова еліта нації", - додав новоспечений мер Києва. 

Раніше Володимир Кличко також закупив бронежилети для української армії