Коваль: Ми ведемо сьогодні вогонь по 120 розвіданих цілях

В.о. міністра оборони Михайло Коваль запевняє - вогонь українські військові ведуть тільки по тих цілях, достовірність яких підтвердила українська розвідка

Про це він сказав в ефірі одного з телеканалів, передає Еспресо.TV.

"У нас немає жодного факту, що ми відкрили вогонь по цілі, яка не була розвідана. Наприклад, відкрию таємницю, ми ведемо сьогодні вогонь по 120 розвіданими цілям. Це дуже серйозне питання. Ці цілі визначають всі види розвідки, навіть космічна. Ми стверджуємо всі питання, доповідаємо, коли у нас є чітка інформація про те, що це бандформування, які ведуть вогонь по нашим військам. Тоді ми виконуємо завдання на поразку", - зазначив він.

За словами в.о. міністра, призупинення вогню можливо тільки тоді, коли протилежною стороною будуть прийняті умови, висунуті в мирному плані Президента Петра Порошенко.

"Ситуація полягає в тому, що ми повинні знищувати тих бойовиків, які принесли ці біди на землі Донбасу. І ми це робимо. Тому, зупинити вогонь ми можемо тільки за тих умов, коли нашою протилежною стороною, нашими опонентами, будуть прийняті умови мирного плану, запропонованого Президентом України. А так - ми виконуємо завдання з пошуку та знищення цих бандформувань", - наголосив Коваль.